Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti.

19. Rehberlik Sempozyumu: Daha Barışçıl Bir Okul İklimine Doğru

18 Mart 2017 | 8:30 am - 4:30 pm

80TL

Türkiye Özel Okullar Derneği’nin geleneksel etkinlikleri kapsamındaki Rehberlik Sempozyumu’nun on dokuzuncusu, bu yıl SEV Amerikan Koleji tarafından düzenlenecektir.

Kişiler arası ilişkilerde saygının ve desteğin hissedildiği, bireysel farklılıklara saygı gösterilen, okulun tüm paydaşlarının birbirine katkı sağladığı bir okul iklimi yaratmak tüm eğitim kurumlarının önceliklerindendir.

Öğrenciler arası ilişkilerde akran baskısı ve zorbalık, olumlu okul iklimini tehdit eden en önemli etkenler arasındadır. Okulun kurallarını yöneten ve güvenliğini sağlayan okul yöneticileri ile rol model yetişkin konumundaki öğretmenler ve psikolojik danışmanlar birlikte çalışarak bu ortama olumlu katkı sağlarlar.

Sempozyumumuz, akran baskısı ve zorbalığın türleri ve okul yaşantısındaki görünümleri ile ilgili uzman konuşmacıların sunumlarına ek olarak, hem psikoloji hem de eğitimbilim çerçevesindeki uygun müdahale örneklerini içeren deneyim paylaşımlarına yer vermektedir. Ayrıca koruyucu ve önleyici bir bakış açısı dahilinde okul paydaşlarının olumlu okul iklimine katkı alanları çok boyutlu olarak ele alınacaktır.

“Daha Barışçıl Bir Okul İklimine Doğru” başlıklı sempozyumumuz, öğretmenler, okul yöneticileri, psikolojik danışmanlar, veliler ve eğitimle ilgilenen herkesin katılımına açıktır.

 

 

 

SEV Amerikan Koleji

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü

Detaylar

Tarih:
18 Mart 2017
Saat:
8:30 am - 4:30 pm
Ücret:
80TL
Etkinlik Kategori:
, ,
Etkinlik etiketleri:
, , ,
Website:
http://www.sevkoleji.k12.tr/sempozyum

Organizatör

SEV Amerikan Koleji
Organizatör Websitesi görüntüleyin.

Mekan

SEV Amerikan Koleji
SEV Amerikan Koleji Nişantepe Mah. Kerem Sok. 76. Cad. No:5-9 Çekmeköy
İstanbul, Türkiye
+ Google Haritalar
Mekan Websitesi görüntüleyin.

Bir cevap yazın